Laadukkaat aurinkopaneelit avaimet käteen -palveluna Lohjalta

Yhteydenottolomake

Aurinkosähkö Laakko Oy asentaa laadukkaat aurinkopaneelit kätevästi avaimet käteen palveluna erilaisiin kohteisiin Lohjalla ja muualla Uudenmaan sekä Varsinais-Suomen alueella.


Aurinkosähköjärjestelmä säästää luontoa ja rahaa. Aurinkopaneelit ovat fiksun ja ekologisen kuluttajan valinta. Ne nostavat kiinteistön arvoa, säästävät sähkölaskussa ja tuottavat luontoa säästävää puhdasta energiaa.


Aurinko on erinomainen energianlähde, joka tuottaa sähköä Suomessakin alkukeväästä loppusyksyyn. Suomessa aurinkovoimalat tuottavat valoisan kesän ansiosta yhtä paljon energiaa kuin Keski-Euroopassa. Aurinkovoimala ei aiheuta päästöjä tai meluhaittoja, eikä siinä ole liikkuvia osia, joten se on käytännössä huoltovapaa.

Käyttämämme GEF- ja SolarWatt-aurinkosähköjärjestelmät edustavat tämän päivän uusinta ja edistyksellisintä tekniikkaa. Edustamillamme järjestelmillä on aina vähintään 30 vuoden tehontuottotakuu ja vähintään 15 vuoden tuotetakuu. Asennukselle annamme 10 vuoden takuun.

 

Verkosta ostettavan sähkön tarvetta voi vähentää edelleen liittämällä aurinkosähköjärjestelmään GEF Vision -kulutuksenohjausjärjestelmä. GEF Vision on Suomessa kehitetty monipuolinen palvelu tehokkaampaan aurinkosähkön hyödyntämiseen.

 

Soita ja kysy lisätietoja!

Aurinkopaneelit omakotitaloon avaimet käteen -palveluna 

Omakotitalon aurinkosähköjärjestelmä suunnitellaan aina yksilöllisesti asukkaiden käyttötarpeet huomioiden. Suositeltavan järjestelmän kokoon vaikuttavat kotitalouden sähkön kulutus, asumisneliöt, katon neliöt sekä lappeen suunta aurinkoon nähden. Paneelit mitoitetaan huolellisesti sopimaan rakennukseen ja asennuksessa huomioidaan katon materiaali. Paneelit asennetaan joko katolle tai ulkoseinille rakennuksen muodon mukaisesti. Voit myös vaikuttaa aurinkopaneelien ulkonäköön värivalinnalla. Asennustavat ja itse järjestelmä valitaan aina tapauskohtaisesti, joten asiantuntijan tekemä kartoituskäynti ennen lopullisen tarjouksen tekemistä on tärkeä.

Omakotitalon aurinkopaneelien asennus onnistuu turvallisesti 1–2 päivässä sertifioidun asentajan toimesta. Kokeneilta asentajiltamme työ hoituu sujuvasti ja turvallisesti kattorakenteita vahingoittamatta.

Tarjoamme aurinkopaneelit asennettuina avaimet käteen -palvelumallina. Tämä on asiakkaalle hyvin helppo tapa hankkia aurinkosähköjärjestelmä, sillä me huolehdimme kaikesta, mitä järjestelmän asennus vaatii: suunnittelusta, asennuksesta ja järjestelmän käytön opastuksesta sen käyttäjälle.

Voit saada kotitalousvähennyksen asennustyön osuudesta.

Lue lisää kotitalousvähennyksestä verohallinnon sivuilta

Aurinkovoimalat yrityksille ja maatiloille 

Jos edustat yritystä tai mietit aurinkovoimalan hankintaa esimerkiksi maatilalle, kannattaa ehdottomasti tutustua mahdollisiin tukiin, joita voit hankinnalle saada. Tukea myöntää muun muassa:

Olemme asentaneet tuhansia aurinkopaneeleita niin yrityksille kuin isoihin kuntahankintakohteisiinkin.

Ota yhteyttä, niin autamme oikean järjestelmän valinnassa!

Yhteydenottolomake
Lue lisää GEF Visionista