Ympäristöystävälliset sähköautojen latausasemat ja akustot Lohjalta

Yhteydenottolomake

Aurinkosähkö Laakko Oy Lohjalta toimittaa ympäristöystävälliset ja laadukkaat sähköautojen latausasemat sekä akustot Uudenmaan ja Varsinais-Suomen alueelle. 


Meiltä kysytään yhä useammin sähköauton latausasemia ja akustoja, jotka ovatkin nopeasti yleistymässä. Sähköasentajamme asentavat latausasemia ammattitaitoisesti yksityisille kotitalouksille, taloyhtiöille ja yrityksille. Meiltä saat aina ripeää palvelua. Työskentelemme luotettavasti ja sovitussa aikataulussa ja panostamme korkealaatuiseen ja viimeisteltyyn työn jälkeen. 


Kotitalous voi saada asennustyön osuudesta kotitalousvähennyksen. Yrityksen kannattaa selvittää mahdollisuus energiatukeen, jota Business Finland myöntää. 

Akustot ovat viime vuosina yleistyneet ja niitä on mahdollista saada joko fyysisinä akkuina tai erilaisina moderneina virtuaalisina vaihtoehtoina. Kaikki myymämme akustot tulevat tunnetuilta valmistajilta. Ne ovat korkealaatuisia ja käyttövarmoja sekä pitkäikäisiä. Meiltä saat juuri sinun käyttötarkoitukseesi parhaiten sopivat akustot kilpailukykyiseen hintaan.


Kerromme mielellämme lisää sähköauton latausasemista ja akustoista sekä niiden ominaispiirteistä. Autamme sinua oikean latausaseman ja akuston valinnassa ammattitaitoamme sekä laajaa kokemustamme käyttäen.

Soita, niin jutellaan lisää!

Aurinkosähköjärjestelmiin liitettävät akkuratkaisut 

Aurinkosähköjärjestelmiin liitettävät erilaiset akkuratkaisut lisäävät kiinteistön energiaomavaraisuutta ja parantavat järjestelmän kannattavuutta entisestään. Akustolla voidaan tasata kulutuspiikkejä ja turvata energian saatavuutta myös mahdollisten sähkökatkojen aikana. 

Ota yhteyttä, niin selvitetään sinulle paras ratkaisu!

Kokonaisvaltainen palvelu 

Meiltä saat kokonaisvaltaista palvelua. Huolehdimme sähköautojen latausasemien kuljetuksen ja asennuksen kohteeseesi Lohjan, muun Uudenmaan sekä Varsinais-Suomen alueella. Teemme tarvittaessa myös latausasemien huollot, jotka kannattaa hoitaa säännöllisin väliajoin. 


Ammattitaitoisesti asennettu ja hyvin huollettu latausasema mahdollistaa sähköauton nopean ja turvallisen lataamisen. Kun asiantuntija asentaa latausaseman tarkasti ja huolellisesti, varmistut samalla myös sähkö- ja paloturvallisuudesta.